Eileen Grøvdal kan smykke seg med at hun vant kategorien for beste vise under finalen i Gapskratten lørdag kveld. Hun bar også i finalen sammen med Anders Hagen med visenummeret Bom falleri og konkurrerte slik sett sammen med seg sjøl. Men det var altså visenummeret Midt i trynet som gikk av med seieren.

– Guri malla, ja, sier Eileen Grøvdal når vi spør om hun er glad for utmerkelsen. Visa om hvordan det er å være på Facebook er 100 prosent Eileen sitt verk. Hun har skrevet teksten og hun er alene om framførelsen.

Eileen sier en slik pris betyr veldig mye som respons på alt det arbeidet som legges ned og det betyr like mye som inspirasjon for å holde på med det hun liker aller best, nemlig musikk og teater.

– Og ingen andre fra Raumarevyen vant sin klasse. Du er best altså?

- Nei det må du ikke skrive. Vi konkurrerer i forskjellige klasser. Derfor blir det ikke riktig å sammenlikne med dem som framfører en sketsj for eksempel. Det blir to forskjellige konkurranser egentlig.

– Og nå blir det NM på Høylandet til neste år?

– Tja, det kan være aktuelt å melde på dette nummeret. Det er ikke slik at vi automatisk er kvalifisert for Høylandet om vi vinner her under Gapskratten. Men vi kan melde oss på og så blir det vurdert om jeg er kvalifisert til å få bli med eller ikke. Dette vil nok bli vurdert av ledelsen i Raumarevyen, sier en svært tilfreds Eileen Grøvdal.