- Vi deler ut 20.000 kroner til hver av de fire korpsene i Rauma. Det betyr at Åndalsnes  og Isfjorden skolekorps, Måndalen skule – og ungdomskorps, Åndalsnes Musikkforening og Holmemstranda Musikkorps får penger fra oss, opplyser banksjef Heidi L. Dahle til Åndalsnes Avis.

Som en heder til fylkets ivrige korpsmusikanter deler Sparebanken Møre ut 20.000 kroner til hvert av korpsene i sitt nedslagsfelt. Til sammen blir det delt ut over tre millioner kroner i denne korpsdugnaden.

- Viktig arena

Like sikkert som fuglekvitter og snø i mai er synet av små og store musikantar som marsjerer i gatene for å sikre at tonene og stegene sitter som de skal til 17. mai. Bak disse taktfaste skrittene ligger det timer med øving og musikalt felleskap. Basarer, loddbøker og konserter må til for å holde liv i korpset, og dugnadsånden er stor. Flere dyktige musikere har startet sin karriere nettopp her, og korpsene er en viktig arena for opplæring i musikk og spilleglede.

- Sparebanken Møre ønsker å være med på denne dugnaden, og gir 20.000 kroner til hvert korps i vår kommune. Vi støtter gode tiltak som gjør det kjekt å bo her i regionen vår, og vi mener at korpsene er en viktig trivselsfaktor for mange, både utøvere og tilhørere. Vi er stolte av å kunne få støtte mange engasjerte musikere i Rauma, og håper å få høre mye flott korpsmusikk på 17. mai,» sier banksjef Heidi L. Dahle i Sparebanken Møre avd Rauma.

Vi ønsker alle lykke til og gratulerer med dagen 17. mai, sier hun til slutt.