Åndalsnes Storband holder hvert år, i samme tidsrom, en konsert med forskjellige konsept.

– Med jevne mellomrom har vi samarbeidet med dansegruppa «Spectacular Spectacular» og hatt dans og show. Denne gangen vil det nok bli litt utradisjonelt og ikke noen ren konsertopplevelse. Det vil, som navnet tilsier, bli en ren klubbkveld, forteller Larshus. Med det mener han at storsalen vil få flatt gulv og innredes med komfortable stoler, sofaer og bord – som i en klubb.

– Vi vil også bruke foajeen og innlemme den med lyssetting som en del av det hele. Der vil det også bli åpen bar hele kvelden, sier Larshus.

Dørene åpnes klokka åtte og når storbandet entrer scena en time etterpå, vil det bli dans fra første tone.

– Vi vil spille litt videre på konsertshowet vi hadde i fjor, der vi fokuserer på unge, skolerte sangtalenter. Vårt repertoar vil være kjente, solide låter fra 70-tallet frem til år 2000, funk, soul og disko der vokalistene er sentrale. Og ikke minst er bassen essensiell. Komp-gruppa har hatt mange ekstra kvelder for å øve inn det, forteller Larshus.

Gjestevokalistene er Nora Legrand, Ann Katrin Øverland, Miriam Venås og Heidi Morstøl. Sistnevnte har igjen blitt et fast medlem av storbandet og er i år ikke gjest. I tillegg kommer gjesteartist som spiller gitar.

Klubbnatten blir arrangert lørdag 13. februar.

Musikalsk leder i Åndalsnes Storband er Halvor Holm. Foto: Thomas Dahle