Nå i desember er tiden igjen inne for å følge opp vår tradisjon med julestjerne- hilsen til de som på en eller annen måte har gjort noe ekstra i året som har gått.

Men for å kunne gjennomføre dette, er avisa avhengig av tips fra dere lesere. Hvem fortjener en liten blomsterhilsen før jul? Det kan like godt være et familiemedlem som den gode naboen. Det er bare fantasien som setter grenser for hva som skal til for å bli hedret med en julestjerne før jul.

En av dem som fikk julestjerne i fjor var Heidi Beate Sødahl. Hun fikk overrakt en julestjerne fra Åndalsnes Avis, etter mangfoldige anmodninger fra avisas lesere, for den jobben hun har gjort for flyktninger, både i Rauma og på Filippinene.

God tradisjon

Dette er en tradisjon som blir satt pris på av våre lesere, og redaktør Trond Arvid Alund, som har sin første jul i bedriften, synes det er en fin måte å hedre personer vi kanskje ikke hører så ofte om.

– Det er jo ekstra hyggelig å gi gaver og vise at vi setter pris på hverandre rundt juletider. Det er kanskje på den tiden av året mange kan føle på en ensomhet også. Alle trenger en ekstra oppmerksomhet i forbindelse med jul, mener han.

Ta kontakt med avisa enten gjennom e-post: redaksjon@andalsnes-avis.no eller bruk vår kupong i papiravisa til å sende inn ditt forslag til kandidat.

Alle forslag vil bli med i vurderingen når vi skal fordele våre julehilsener i avisa i desember.