Det er Røbekk kirkekor som kommer på besøk. Koret har til vanlig sitt virke i Bolsøy menighet, oftest knyttet til Røbekk kirke. Her synger de jevnlig ved gudstjenester gjennom kirkeåret. Konsert på vårparten er også et fast innslag, og det er nettopp årets vårkonsert folk i Holm skal få gleden av å høre på søndag.

Koret vil ta for seg av vakkert kormateriale fra ulike epoker, alt fra barokkens Buxtehude, Scarlatti, Bach og Handel, klassisismens Mozart, romantikkens Schubert og fra nyere tid vår egen Knut Nystedt. Det blir også en avdeling med sanger av den nålevende engelske komponisten John Rutter, som skriver vakker iørefallende musikk for kor, gjerne til klaverakkompagnement. Det siste står organist i Averøy, Christopher Clifton for. Han trakterer også orgelet på en utmerket måte.

Erfaren dirigent

Dirigent for Røbekk kirkekor er Leif Olav Sundsbø. Han har lang erfaring som organist og kordirigent, og hans inspirerende måte å lede koret på, har gitt gode musikalske resultater. Det håper koret å få formidle på søndag kveld.

Konserten vil også inneholde en solistavdeling ved sopranen Marta Balstad Waske. Hun har vært solist med koret ved flere anledninger. Sangere og dirigent håper at mange vil ta turen til Holm kyrkje søndag for å oppleve en innholdsrik konsert!