– Du gikk ut i forkant med å si at dette skulle blir tidenes revy. Ble det slik, Øystein Valde?

– Ja, vi er veldig godt fornøyd og sitter igjen med en følelse av at det ikke var noe spesielt vi ville ha gjort på en annen måte, sier Øystein Valde etter at Raumarevyen 2012 er over og publikum raumatisert.

Øystein Valde sier besøkstallet endte på 1160 og at det er litt flere enn i fjor. Tallene han refererte til i Åndalsnes Avis i forrige uke viste seg å være feil.

– Det betyr at vi har snudd en trend med litt synkende besøkstall de siste åra, sier Valde. Han viser også til at det skjedde mye annet også disse dagene og at det var et show i kulturhuset forrige helg som trukket mye folk.

– Etter et par avisanmeldelser og reaksjoner fra publikum,- hva var årets høgdepunkt i revyen?

– Det er liten tvil om at Raymond Talberg hadde to fantastiske nummer som ble satt veldig pris på. Han var nok ei stjerne under årets revy.

– Og ingen nykommere med gjennombrudd?

– Sivert Aure var med i fjor, men mye mer delaktig i år. Tirill Holm var med for første gang og var med i flere innslag.

– Er det noe dere ville ha forandret på nå i ettertid?

– Nei, egentlig ikke. Vi er fornøyd og det er artig å legge merke til hvor varierende det er hva folk liker. Vi har i alle fall inspirasjon nok til å gå på med ny revy til neste år.

– Og tidspunktet i mars ligger fast?

– Vi har sagt siste helga før påske. Vi har ikke akkurat snakket om å forandre på det. Vi tror det er et gunstig tidspunkt for oss.

– Og nå blir det stille rundt Raumarevyen ei stund framover?

– Ja, det blir det nok. Men vi begynner å bli litt for få damer. Det vil vi prøve å gjøre noe med til neste år, avslutter Øystein Valde.