Arne Ottar Ødegård slutter som dirigent for Dombås Musikkforening, etter mer enn 10 år. Avslutningskonserten holdes kommende lørdag. Dette melder avisa GD.

Leder for Dombås Musikkforening, Harald Berg, mener at åra Ødegård har vært dirigent har vært en opptur for korpset, ikke bare musikalsk, men også på andre måter. Berg beklager sterkt at åndalsnesingen nå forlater musikkforeninga.

Er lei seg

- Det er med sorg i hjertet. De har vist meg enormt stor tillit. Det har vært bort imot 100 prosent oppmøte på hver øvelse. Folk avbryter til og med jakta, for å komme på øvelse. Da er det råd å få til noe også da, sier Ødegård.

Dombås Musikkforening har gjort seg godt bemerket også i konkurransesammenheng, og har både seire og gode plasseringer å vise til.

- Det er et utrolig trivelig miljø der oppe. Det forholdsvis lille stedet klarer fint å holde seg med korps på 30 personer. Hadde det gått tog hadde jeg fortsatt. Men jeg kjenner det på kroppen nå, at denne kjøreturen på halvannen time hver veg - særlig i dårlig vær -  blir for mye, sier Ødegård.

Ødegård blir erstattet som dirigent av Kari Ulheim fra Dovreskogen.