Inviterer til julepyntet kulturhus

Tradisjonen tro vil det i år, som i fjor, bli julemarked med «nogo attåt» på Rauma Kulturhus førstkommende søndag.

Rauma frivillighetssentral ved Kairith Fugledal Kvarsnes har sammen med de ansatte i Rauma Kulturhus Grete Marie Rødseth, kultursjef Øystein Valde og Marit Scheide, laget en adventskalender som barn gå inn på Facebook og stemme på. Kanskje vinner man det som er inni? 

Kultur

– Vi har flere som har meldt at de ønsker å stå på stand, og vi kan fremdeles ta imot flere, sier Grethe Marie Rødseth som har ansvaret for arrangementet.

Hun kan fortelle at Solan og Ludvig kommer, på kino, og det vil bli offisiell åpning av Pepperkakebyen inne på biblioteket.

– Ellers vil det da bli handlegate inne i storsalen med gløgg og pepperkaker. Vi kommer også til å ha julequiz litt rundt omkring på kulturhuset, og et aktivitetsbord for barna. På aktivitetsbordet har vi lagt opp til at det er mulighet å fargelegge juletegninger, sier hun.

Det er også mulig å skrive opp et ønske fra ønskelista si og henge opp på juletreet som står i foajeen.

Og i samarbeid med Rauma Frivillighetssentral, har de ansatte pyntet foajeen med 24 gaver hengene i en tråd.

– Det er en adventskalender. Barn kan gå inn på Facebook og stemme på sitt favorittall. Kanskje vinner man julegaveønsket sitt? Vi er i alle fall temmelig sikre på at nissen kommer, sier Rødseth som håper mange vil ta seg tid til denne pustepausen i julestria.