Inviterer til UKM: – Lover en kjempeartig dag

Sjøl deltok han i UKM hvert eneste år; først som Michael Jackson, deretter både med band og diktopplesning. Nå inviterer Thomas Enstad Trana Rauma-ungdommen til å melde seg på årets mønstring.

Thomas Enstad Trana oppfordrer barn og unge mellom 10 og 20 år om å melde seg på UKM. Trana gleder seg over utsiktene til å kunne arrangere "som normalt" igjen i Rauma kulturhus.   Foto: Ellinor Rørvik Lothe

Kultur

Hvis alt går etter planen, og ikke noe uforutsett i smittesituasjonen oppstår, kan Rauma-ungdommen se fram til et UKM-arrangement slik de kjenner det fra før pandemien. For Rauma kulturhus gjør helomvending; fra at de i vår planla et heldigitalt arrangement nå i starten av september, til at de vil ønske både deltakere og publikum velkommen til forestilling i storsalen den 19. september.