Et lite møte med mye glede

Vi fikk være med da seniorer fra Møteplassen møtte førsteklassingene fra Isfjorden for kino, kake og konsert. Nå håper Ingvild Bjørhei det kan bli mer av slike generasjonsmøter.

Fine møter: Det ble mange fine møter mellom unge og eldre da 1. klasse fra Isfjorden skole møtte seniorer fra Møteplassen. Her har Thale akkurat levert sitt brev til Kari Brennhaug.   Foto: Ragnhild Bakke

Kultur

Oi, plutselig er plassen full av refleksvester, sier Gunn Bjørnøy Lie. Hun er en av de frivillige på Møteplassen. Det er tirsdag, Åndalsnes er det varmeste stedet i landet og førsteklassingene fra Isfjorden er på utflukt. Nå har seks-sjuåringene akkurat rundet hjørnet på kulturhuset og satt seg på rekke og rad i amfiet. Nå venter de spent på at publikum skal komme ut fra foajeen. Denne dagen er det seniorer fra Isfjorden, Lerheim og Åfarnes som er med på treffet.