– Villmarksrock er helt magisk

Nora Legrand med band, fra Torvik 6320 Isfjorden, åpnet kveldens Villmarksrock.

Nora Legrand med band på scenen, på himebane.  Foto: Eirik Heen, Romsdals Budstikke

Kultur

(Rbnett.no): – Dette er utrolig spesielt. Det føles helt magisk å spille her, på en nydelig scene midt i en skog i Isfjorden. Med lyssatte trær og tilhørere som sitter rundt bålet. Jeg er veldig glad for å være her, med så mange kjente og kjære til stede, sier Nora Legrand til Rbnett.

Hun har med seg et band med fem dyktige musikere fra Oslo, der hun bor. Seinere lørdag kveld spiller amerikanske Luke Elliot, før Oslo Ess avslutter den svært spesielle og vellykkede Villmarksrock.

Jim Klungnes fyrer opp til Villmarksrock kveld 2.  Foto: Eirik Heen, Romsdals Budstikke

– Bank i bordet. Vi fikk det været, som bestilt, og som værmeldingen ikke spådde. Det var jevnt bra trøkk på markedet. Vi har et veldig godt samarbeid med Lillian Hansen i Romsdal Event. Det er mange som bruker ordet magisk om stemningen på Villmarksrock. Bare så synd ikke langt flere kunne få oppleve dette. 2020 er et spesielt år, sier Dag Inge Landbakk, sjefen i Raumarock.

Full klaff: Raumarock-sjef Dag Inge Landbakk og fast medhjelper/artistsjåfør Malo Malones.   Foto: Eirik Heen, Romsdals Budstikke

Lillian Hansen fra Romsdal Event gleder seg til lørdagens Villmarksrock. På kanna er det vann.   Foto: Eirik Heen, Romsdals Budstikke

Artikkelen ble først publisert i Romsdals Budstikke.