Fortalte om folketonen

Komponisten og folkemusikksamleren Catharinus Elling måtte jobbe hardt for å få tak i «Jeg råde vil alle». Hele 75 personer møtte fram på Innfjorden skole for å høre historien bak den kjente salmen.

Arrangerte: Ifølge denne gjengen er det kjekt å arrangere noe når oppslutninga blir så bra. Bak fra venstre: Pål Engen, Odd Sætre, Magne Vik, Einar Gridset, Johan Petter Berild, Gunnar Gridset, Berit Mette Mittet Bø, Ole Langdal og Bjørg Vik. Fran sitter Kjell Aklestad og Monica Richter. Med unntak av Berit Mette Mittet Bø og Bjørg Vik, representerer alle her sonelaget Møsbrømnasinj. Alle foto: Ragnhild Bakke 

Kultur

– Vi er utrolig fornøyd med oppmøtet i kveld. Det har vært 75 personer her – og flere fra andre bygder i kommunen også, så det er tydelig at dette temaet interesserte, sa primus motor Odd Sætre da bord og stoler ble ryddet bort fra gymsalen på skolen.