Lørdag kveld er det premiere: - Da de kom hit og så mulighetene og logistikken, ble valget enkelt

– Vanligvis har man god tid til å ordne kameraposisjoner, men her var det bare å henge med og løse ting undervegs. Utfordrende, men også veldig morsomt, sier Raymond Aasen, en av flere lokale krefter som var med på innspillingen av «Kompani Lauritzen».

Innspillingen av Kompani Lauritzens hadde mange lokale medhjelpere, blant andre de som poserer her, i hinderløypa på Setnesmoa, som Terje Hole var med på å bygge ut, før innspillingen; Raymond Aasen, del av filmcrewet, Dag Torhaug, sikkerhetsansvarlig, Matti Bernitz, stillfotograf, og Ingvild Bjørhei, fysioterapeut.   Foto: Evy Kavli

Kultur

Filmselskapet Seefood var overveldet over mottakelsen i Rauma. Med den velviljen de ble møtt med her, var det lett å lage TV, sier Raymond Aasen, en av filmprodusentene bak storsatsingen til TV 2 denne våren.