OnklP kommer, og da er RaumaRock komplett

OnklP & De Fjerne Slektningene blir headliner fredag kveld.

OnklP & De Fjerne Slektningene.  Foto: Jørn Veberg

Kultur

I tillegg kan RaumaRock lokke med ytterligere tre nyheter; Nora Legrand, Snøstorm og Rauma Rockeband. Dermed er RamaRock-programmet komplett, opplyser festivalsjef Dag Inge Landbakk.

Han kan dermed presentere disse navnene som årets RaumaRock-artister: Seigmen, Dagny, Postgirobygget OnklP & De Fjerne Slektningene, Bokassa, De Press, DDE, Marion Ravn, Blomst Erlend Ropstad, JUNO, Odin Landbakk, Nora Legrand Snøstorm, MOS, Rauma Rockeband, RaumaRock Akademiet.

Her er et utdrag av hva RaumaRock skriver i pressemeldingen om det aller siste artistslippet før sommerens rockefestival som pågår fra 30. juli til 2. august:

OnklP på scenen under Oslo Sommertid på Voldsløkka på Bjølsen i Oslo.  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

OnklP & De Fjerne Slektningene

OnklP & De Fjerne Slektningene spiller en eneste konsert på Vestlandet, og gjør kun en av to konserter i hele 2020 på RaumaRock. De har siden starten i 2014 blitt et fenomen og en sensasjon i Norge, med tre sterke album, et dryss av priser og nominasjoner og ikke minst en endeløs rekke utsolgte konserter.

Nora Legrand.  Foto: Per Tormod Nilsen

Nora Legrand

Nora Legrand er en fremadstormende artist i det norske americanamiljøet. Hun er høyaktuell med sin debutplate «Devotion» som kommer på fredag 31. januar, og i februar legger hun ut på norgesturné. Når Nora Legrand går på scenen kan man vente seg catchy melodier og sjelfull sang. Legrand beveger seg stødig i countrylandskapet, samtidig som hun blander inn elementer fra pop, soul og roots fra Appalachia.

Nora Elise Legrand Gjerdset fra Åndalsnes er nå bosatt i Oslo. Høsten 2019 slapp hun sin første singel «Out In Time», som mottok strålende kritikker. Tidligere har hun bodd i Tennessee, og musikken hennes viser at hun hører litt hjemme i Romsdalsalpene, og litt hjemme i Appalachianfjellene.

Snøstorm.  Foto: Terje Visnes

Snøstorm

Disse gutta blir en del av RaumaRock Akademiet og skal være med som inspiratorer og lærekrefter sammen med selveste Sveinung Sundli fra GÅTE. Leo og Gustav er bare 11 år, men spiller knallhard egenprodusert EDM-Rock på en heftig måte. Inspirasjonen blir hentet fra band som Falling In Reverse, Bring Me The Horizon og Motionless In White, men også rap som feks Yelawolf. Selv om de bare er to, fyller de scenen godt, og de har en energi som gir både ungt og voksent publikum bakoversveis…

Rauma Rockeband.  Foto: Privat

Rauma Rockeband

Dette blir kanskje den tøffeste konserten på hele RaumaRock. Rauma Rockeband er en hardtslående duo bestående av Øyvind Dahle Mathisen og Filip Eidsvåg. Med trommer og gitar leverer de et unikt rockeshow du ikke vil gå glipp av! Som navnet tilsier er disse en lokal duo som begynte å spille sammen i 2018. Møt de lørdag formiddag under UNG RaumaRock.