Ny filminnspilling kan være på veg til Rauma

Etter påske kan det hende Hollywood kommer tilbake til Romsdalen.

Hollywood: I fjor kom Hollywood på besøk til Rauma, da scener fra Marvel-storfilmen «Black Widow» ble spilt inn her. Etter påske kan det hende Hollywood kommer tilbake for innspilling av en hittil ukjent film.  Foto: Stig Bruksås

Kultur

Det melder TV2. Det er Truenorth Norway, som blant annet sørga for at «Black Widow» og «James Bond» kom til fylket i fjor, som har søkt om penger fra insentivordningen til Norsk Filminstitutt til et prosjekt med kodenavnet «Libra».


– Takk, Rauma. Vi kommer garantert tilbake

– Vi kommer garantert tilbake. Det er potensial i kommunen med mer filming, sier Per-Henry Borch i Truenorth Norway.


– Vi vet ikke hva det blir til. Dette er lange prosesser, og vi håper på svar om tre-fire uker, sier linjeprodusent Per Henry Borch i Truenorth Norway til TV2.


Hollywood inntok Rauma torsdag morgon

Mange forsøker å få eit glimt av Scarlett Johansson.


TV2 skriver videre at selskapet i disse tider jobber med å kartlegge overnattingsmuligheter i Rauma i forbindelse med en mulig stor filminnspilling. Det er ikke kjent hvilken film det skal dreie seg om.