Gikk catwalken under London Fashion Week i kjole som var laget av brennesler fra Prince Charles sin hage

Opplever internasjonal suksess som musiker og modell

Isabella Steinsdotter fra Innfjorden klyper seg i armen over karrieren for tida.

Karriere: Isabella Steinsdotter vokste opp i Innfjorden. 16 år gammel dro hun til Ålesund for å gå på musikk-, dans- og dramalinja. Derfra gikk turen til privatskole i Oslo med drama og dans. Etter det satte hun kursen mot London og den store verden, og i løpet av få år har hun gjort stadig større karriere som musiker og modell.  Foto: Hogne Bø Pettersen

Jeg har kun gått to catwalk-show i hele mitt liv og begge gangene endte jeg opp i kjoler laget av stoff fra det engelske kongehus.

Isabella Steinsdotter
Kultur

For det første har hun en musikkvideo som vises i utstillinga «Merdelamerdelamerdelamer» i Wien, hvor hun blir levende begravd i naken tilstand. Den er satt sammen av ulike typer kunstformer av Kendell Geers i galleriet Mario Mauroner.