«Black Widow» er ferdig filmet

Marvel-storfilmen, som har blitt spilt inn delvis på Åndalsnes, avsluttet produksjonen forrige helg. Nå venter post-produksjonen, der alt skal sys sammen før filmen har premiere i USA 1. mai, 2020.

Åndalsnes ble satt på hodet da Hollywood kom på besøk. Her er fraktskipet Bluefort, der filmcrewet holdt til, siden Grand Hotel allerede var fullbooket av crewet til den norske filmen «Børning 3»  Foto: Stig Bruksås

Kultur

Nyheten om at superheltfilmen nå endelig er ferdig filmet, kom da stuntkvinne Lucy-Jayne Murray postet et bilde av filmcrewet på Instagram der hun skrev at de endelig var ferdig.

– Da er Black Widow offisielt ferdig. Jeg elsker denne gjengen så høyt, hver eneste en av dere betyr alt for meg og jeg er takknemlig for å ha hatt denne opplevelsen sammen med dere. Tusen takk til alle sammen, skriver hun i innlegget (oversatt fra engelsk).

Ifølge comicbook.com har Murray tidligere også jobbet på storproduksjoner som «Wonder Woman» og «Game of Thrones».


Se de første klippene av «Game of Thrones»-stjerna på Trollstigen

Den første traileren til dramafilmen «Selvmordsturisten» har blitt sluppet.


Nettsiden skriver videre at flere av stjernene i filmen, deriblant David Harbour fra «Stranger Things» hos Netflix, hadde delt på sosiale medier at de var ferdige med deres individuelle scener. Nevnte Harbour var først, og var ferdig i slutten av september. Av andre kjente fjes som vil dukke opp i filmen er også Robert Downey Jr, som Tony Stark / Iron Man.


Da Hollywood kom til Rauma

I flere dager har Rauma vært arena for to filminnspillinger og ett opptak til en realityserie.


«Black Widow» er den tjuefjerde filmen i «Marvel Cinematic Universe», og handlingen vil foregå etter det som skjedde i «Captain America: Civil War», men før «Avengers: Infinity War» og «Avengers: Endgame». Den vil følge superspionen Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) som må ta et oppgjør med fortiden sin. Flere scener i filmen har blitt spilt inn i Norge, blant annet på Åndalsnes og Sæbø på Sunnmøre. Filmen er ventet å ha premiere i USA den 1. mai, 2020.


Leder lørdag 22. juni 2019:

Medieomtale er gull verdt for reiselivet i Rauma

"Reiselivet i Rauma kunne ikke fått en bedre gavepakke."– Takk, Rauma. Vi kommer garantert tilbake

– Vi kommer garantert tilbake. Det er potensial i kommunen med mer filming, sier Per-Henry Borch i Truenorth Norway.