Ingrid Merete Øye frå Åndalsnes storgler seg til RaumaRock-konserten med australske Airbourne:

– Heilt utruleg at dei kjem hit

Ingrid Merete Øye pussar opp huset sitt på Åndalsnes, og varmar opp til RaumaRock-konsert med det australske favorittbandet Airbourne - med Airbourne på øyrene.

- Eg måtte lese namnet eit par gongar for å vere heilt sikker på at det verkeleg var Airbourne som skulle spele under årets festival. Det er heilt utruleg at RaumaRock har fått dei hit til Åndalsnes, seier Airbourne-fan Ingrid Merete Øye - her saman med sonen og musikkelskaren Grim (8).  Foto: Stig Bruksås

Kultur

– Heilt utruleg at dei har fått dei hit til lille Næs, seier Ingrid Merete Øye, som måtte lese namnet eit par gonger for å vere sikker på at det var favorittbandet Airbourne som kom, og ikkje eit coverband.