Fokus på de små selv om åpningen skjer 600 meter over havet

For første gang skal Norsk Fjellfestival åpnes på Måsvassbu.

Alle veier fører til Rom, heter det i ordtaket. Også til Måsvassbu er det mulig å velge ulike veier. På den familievennlige åpningsdagen anbefales barnefamiliene å slå følge med Askeladden fra Skrokken på Mittet. - Her fra Øvre Kavli i Isfjorden sammen med DNT sin generalsekretær er et annet alternativ, sier styremedlem i Ida Siem i Norsk Fjellfestival, som er koordinator for åpningsarrangementet.  Foto: Hugo Tingvoll

Kultur

Familievennlig turdag for store og små er viktig for fjellfestivalen når de søndag 7. juli klokken 14 inviterer til åpningen av den 21. Norsk Fjellfestival. En åpning 600 meter over havet høres kanskje ut som en åpning for de «spesielt interesserte», men åpningsansvarlig Ida Siem sier tvert imot.