Grønneberg til Rauma kulturhus

RaumaRock, Sparebank1 SMN og Rauma kulturhus henter Magnus Grønneberg til konsert 8. mars.

Magnus Grønneberg.  Foto: Nina Djærff

Kultur

- Vi i RaumaRock har pleid å arrangere noen konserter utenom festivalhelga for å synliggjøre festivalen også ellers i året, og denne havner i rekken av slike arrangement. Vi vil åpne kvelden med å fortelle litt om RaumaRock og årets program sammen med Sparebank1 SMN. Dette kommer til å bli en veldig hyggelig kveld og en flott konsertbegivenhet, uttaler festivalsjef Dag Inge Landbakk.

Magnus Grønneberg har i 25 år som vokalist og låtskriver turnert Norge rundt med CC Cowboys. På denne tida har det blitt ti album. I tillegg har det blitt tre soulalbum, det siste i samarbeid med hans datter Hanna Maria Grønneberg.

- Alene med gitaren vil Grønneberg fremføre kjente og litt mer ukjente sanger fra hele sin karriere. Eller som han selv sier det "slik de er skrevet og spilt ved kjøkkenbordet", skriver Landbakk.

Grønneberg var i sommer på RaumaRock sammen med CC Cowboys.

Billetter er allerede lagt ut for salg.