Til helga reiser Rauma-bandet Ogras tilbake til det renommerte studioet Ocean Sound Recordings på Giske. I 2016 spilte de inn fem låter i samme studio, som resulterte i EP-en «Ogras EP». I helga spilles det inn nye låter, og til sammen skal låtene gis ut på et album som kommer ut til jul. Det er bandet sjøl som opplyser om dette i ei pressemelding.

- Har flere festivaler på blokka

Bandet har de siste årene gjort seg bemerket. Blant annet har de vært å finne på scenen under RaumaRock, de har spilt under Skjærvafest i Kristiansund, på NRKs Sommeråpent, og under åpninga av Norsk Fjellfestival. Bandmedlem, Pål Elnan, sier bandet har flere festivalnavn på blokka til neste år, og at de håper å få spille på mange festivaler i 2018.

Kommer også på vinyl

Ogras så dagens lys for sju år siden, og dagens besetning; Knut Peder Voldset, Aleksander Eidsvåg, Filip Eidsvåg, Pål Elnan, Thomas Dahle og Paul Solåt, har spilt sammen i snart fire av dem. Med utgivelsen av sitt første album får medlemmene i Ogras noe de har ventet lenge på . "Et synlig bevis på arbeidet som er lagt ned", skriver Elnan i pressemeldingen.

I tillegg til at albumet blir tilgjengelig via strømmetjenester, vil det også bli trykt på vinyl.