Sprer juleglede på sjukeheimene

Søndag fikk alle sjukeheimene i kommunen besøk av Julekompagniet med kjente julesanger i egen innpakning.

Det er blitt en tradisjon at Julekompagniet besøker sjukeheimene før jul. Her ser vi de underholde på Åndalsnes Sjukeheim søndag ettermiddag. 

Julekompagniet sprer juleglede både på sjukeheimer og på kulturhuset før jul. Her ser vi noen av de ti som danner bandet; Monica Bredeli, Frode Aarsbog, Roy Voldstad, Sarah Hoem Aarsbog, Ole Tommy Ødegård, Arne Ottar Ødegård og Heidi Morstøl. 

Kultur

– Det gjorde vi i fjor også. Det er en hyggelig tradisjon, sier Monica Bredeli som er en av flere vokalister i bandet. Vi møter Julekompagniet på Åndalsnes sjukeheim, etter at de tidligere på dagen startet rundturen på Rauma sjukeheim. Etterpå går ferden videre til Voll omsorgssenter i Måndalen.

Beboerne setter stor pris på underholdningen, og Bredeli kan fortelle at i Isfjorden hadde flere lagt seg tidlig i går, for å være opplagt til konserten i dag.

– Det er utrolig kjekt å få lov til å spre litt julestemning hos de eldre, påpeker Bredeli, som har de andre musikerne med seg på det.

Konsertene er kommet i stand som et initiativ fra Rauma Frivillighetssentral og er en liten oppvarming til den konserten Julekompagniet skal holde på kulturhuset den 18. desember.

– Det gjorde vi også i fjor, smiler Bredeli og kan fortelle at storsalen da var omtrent fullsatt. – Det håper vi selvsagt på i år også. Julekompagniet består av Frode Bredeli Aarsbog, Heidi Morstøl, Monica Bredeli, Stian Haugen, Svein Gunnar Rydjord, Ole Tommy Ødegård, Roy Voldstad, Sarah Hoem Aarsbog og Arne Ottar Ødegård. Årets gjesteartist: Malin Ødegård.