ÅIFs gutter utslått

ÅIFs smågutter kom til 8-dels finalen torsdag, men så ble det stopp.
New Articles

Eneste gjenværende raumalag ble nemlig slått 3-0 av Lebanese El Tyre fra Libanon. Dermed er Norway Cup-eventyret over for denne gangen.

I går vant de 4-1 over Svelgen Turn og Idrettsforening. Rapportene fra den kampen forteller at ÅIF-guttene (født i 1997) var nærmere 5-1 enn motstanderen Svelgen Turn & Idrettsforening var flere reduseringsmål. ÅIF ledet 2-0 ved pause. Kapteinen Markus Erlandsen og målfarlige Bjørn Tore Sæther ble begge tomålsscorere i dette oppgjøret.

Vi kan ta med at Svelgen kun spilte to innledningskamper ettersom det var kun tre lag i deres pulje. Og Svelgen vant 5-0 og 3-0, de sto altså uten baklengsmål før møtet med de blå-gule ÅIF-guttene.Strålende turnering

ÅIFs småguttelag har hatt ei strålende turnering, uansett videre utfall. De har så langt vunnet tre kamper og spilt en uavgjort i løpet av de fire oppgjørene laget har vært gjennom.

Torsdag morgen klokka 09.00 venter enten Lebanese EL Tyre eller Larsnes i 8-delsfinalen. Så langt ut i turneringen er det kun 16 sjuerlag igjen i klassens A-sluttspill. Vi kan nevne at Lebanese står med 18-0 i målforskjell på sine tre kamper i puljesplle (5-0, 5-0 og 8-0). Men bare så det er sagt; ÅIF har bedre målforskjell etter sine kamper i pulja (24-4).Bor på hotell

ÅIF-troppen består av 10 spillere. Sammen med ledere, trenere og foresatte bor de på hotell i Oslo. Gjengen har i flere måneder solgt lodd og samlet inn penger på andre måter for å finansiere årets store høydepunkt.

Så blir det svært spennende å se om guttene klarer å avansere til kvartfinalen. Og bare så det sagt; laget er tre kamper unna selveste finalen. De tre kampene må imidlertid vinnes. Og bare så det nevnt; de fire kvartfinalene spilles alle klokka 14.30 torsdag, begge semifinalene klokka 09.00 på fredag og selveste finalen klokka 14.00 på fredag på Ekebergsletta.