Søker vestover etter savnet i Gudbrandsdalen

Innlandet politidistrikt ber folk i Møre og Romsdal om hjelp i et utvidet søk etter savnet Emil Magnus Edvardsson (29). 

Den savnede Emil Magnus Edvardsson (29).   Foto: Politiet/Privat

New Articles

(Smp.no): Edvardsson har vært savnet siden tirsdag kveld den 1. juni. Han gikk på tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune.

Tidligere har politiet i Innlandet bedt hytteeiere om å sjekke uthus, anneks og eiendommen sine i fjellregionen i Gudbrandsdalen. Nå bes det om ytterligere hjelp fra publikum i retning nordvest og innover i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

Politiet opplyser at Edvardsson til vanlig bruker noen medisiner som han nå ikke har tilgang på, og at han derfor kan fremstå som redd og kan forsøke å gjemme seg.

Emil Magnus Edvardsson (29) er fra Oslo. Han er omtrent 178 cm høy, slank og brunt hår. Han er iført oransje shorts, hvit mønstret t-skjorte og mulig caps, samt Nike joggesko. Han har muligens en blå/turkis behandlingsteip på det ene kneet. Savnede er i god fysisk form og kan ta seg langt.

Har du hytte eller eiendom i dette området? Da ber politiet deg om å ta en ekstra sjekk. Er du på tur i området? Da ber politiet om at du er litt ekstra observant og ser etter den savnede. De som har observasjoner som kan være av interesse bes om å ta kontakt med Innlandet politidistrikt på telefon 62 53 90 00 eller 02800.

Artikkelen ble først publisert i Sunnmørsposten.