Unike Rauma kommune

Per Johnny Voldseth.  Foto: Evy Kavli

New Articles

Vår kommune er heldig. Vi har flere utgangspunkt som gir mulighet for vekst og utvikling.

Det ene er vår unike natur. Der en kan ta imot gjester, invitere og selv benytte egne omgivelser. Tenk, vi har fjell og sjø som mange kan drømme om. Folk søker hit og er nysgjerrige fra hele verden. Uten overdrivelse.

Rauma kommune har dyktige folk som er ansatt i kommunen. Foreløpig er jeg mest kjent med administrasjonen, som gjør en utmerket jobb. Ting fungerer godt hos oss, noe som alle i vår kommune kan være stolt av.

Det nye kommunestyret begynner å bli godt etablert. Min oppfatning er at vår nye ordfører Yvonne Wold (SV) legger sin sjel i at alle skal bli hørt. En svært god egenskap som verdsetter demokratiet - også lokalt.

Rauma kommune har mange prosjekt på gang. Gondolutbygginga blir spesielt fulgt nøye, der framdrift har stort fokus fra mange hold. I Måndalen skal det bygges ny barnehage og skole fra 1 – 10. Bygdene rundt Åndalsnes vokser. Det i seg selv gjør at Åndalsnes kan og forblir vår felles plass i Rauma.

Samarbeidet med lokalt næringsliv er primært i mine tanker. Der en tilrettelegger og gir de muligheter for sine planer. Mitt utgangspunkt som politiker og leder av planutvalget er å være en samarbeidende, imøtekommende og pådriver for å skape vekst og utvikling i hele Rauma samfunnet. Der en lager løsninger på en smidig og effektiv måte. I den forbindelse må selvsagt regelverket følges.