Trollstigvegen stengt etter snøfall

Statens vegvesen melder at Fv 63 over Trollstigen mellom Åndalsnes og Valldal er stengt.
New Articles

Natt til søndag falt det betydelige mengder snø i høgfjellet, og snøgrensa krøp så langt ned at vegen over Trollstigen ble ufarbar.

Søndag morgen meldte Statens vegvesen at Fv 63 Trollstigen ble stengt fra kl. 07:30 på grunn av vanskelige kjøreforhold. Bestemmelsen gjelder inntil videre, men vegvesenet varsler at ny vurdering blir gjort førstkommende onsdag.

Yr.no varsler tildels betydelige mengder nedbør fram til og med onsdag, men Statens vegvesen sier ingen ting om hvorvidt det blir aktuelt å brøyte vegen på et seinere tidspunkt. Dermed er det foreløpig et åpent spørsmål hvorvidt Trollstigvegen blir permanent vinterstengt eller om den blir farbar igjen utover seinhøsten.