Digital messe for første gang: – Følte oss som skuespillere

Grossistbedriften Max Fritid arrangerer hvert år stor innkjøpsmesse i Ålesund. Da koronaen satte en stopper for store forsamlinger, måtte bedriften begynne å tenke nytt.

27. og 28. januar 2021 gjennomførte Max Fritid et digitalt arrangement, hvor leverandører fikk presentere sine nyheter og produkter for 2021-sesongen. Til sammen var det rundt 400 deltakere som fulgte livesendingene. Ragnhild Byrkjeland, kundeservice, Sigurd Brevik, salg, og Nils Magne Dahle, daglig leder, ledet sendingene lokalt. - Uvant å være skuespiller, men det gikk bra, forteller de tre.   Foto: Evy Kavli

Næring

– Vi har flere messer i løpet av et år, men denne er den største. Etter at vi kjøpte opp Holiday Fritid i Sverige, ble det for mange forhandlere og for lite hotellkapasitet til at vi kunne holde det her lokalt. Derfor flyttet vi messen til Ålesund for vel fire år siden, forteller daglig leder i Max Fritid, Nils Magne Dahle.