Ordføreren har håp: – Nyetablert godsaktør lukter på Raumabanen

Det er ikke bare Green Cargo som jobber med å få til godstrafikk på Raumabanen igjen. – Det er også en mindre, nyetablert aktør som er interessert, sier ordfører Yvonne Wold.

– Døra er åpen for Green Cargo fortsatt, selv om det er tung for dem å komme i gang. Det er også kommet en ny, mindre aktør som er interessert i å kjøre gods på Raumabanen. De prøver å finne ut om det er mulig å kjøre gods på en annen måte, med mindre kostnader og mindre volum, sier ordfører Yvonne Wold.   Foto: Evy Kavli

Næring

Det var 6. desember 2018 Green Cargo takket for seg etter over to og et halvt år med godstrafikk på Raumabanen. Etter stadige stengninger på grunn av rasfaren fra Fjellpartiet Mannen og etter hvert for lavt volum på togene, så Green Cargo seg nødt til å avslutte på grunn av for lav lønnsomhet.