Runde 3 av Sportsidiot Rauma er ferdig og klar vinner denne gangen ble Tobias Hovde Nuncic (ÅIF), som klarte 7 av 8 riktig. Han gjorde det bra i første runde, ikke så bra i andre runde, men så knuste han til i tredje. Siden det er de to beste som teller sammenlagt så leder han nå tabellen.

96 av 106 deltakere tippet at MFK kom til å vinne cupen. De fikk rett, som vi vet. Marit Bjørgen stilte ikke til start på Beitostølen, og dermed ble det lik poensum til alle som hadde tippet et resultat for Bjørgen her - 100 poeng.

Denne gangen var de største idiotene - eller vi får vel si de beste tipperne - tilknyttet ÅIF, og klubben klatrer opp på 2. plass. Men totalt sett, etter tredje runde, er det Måndalen / Innfjorden som leder som klubb, ganske klart.

Måndalen / Innfjorden har 2536 poeng, mens ÅIF har 2396. De pustes i nakken av Vågstranda IL med 2362, Langfjorden FK med 2334 og Isfjorden med 2304 poeng.

Lanfjorden FK og Isfjorden gjorde det ikke så bra denne gangen, men Markus Erlandsen var unntaket for Isfjorden: Han kom på 2. plass i runden, og dro opp snittet.

Siv Janne Schei (Måndalen / Innfjorden) blandet seg også inn i topp 5, og bidro til å holde sin klubb på topp.