Åndalsnesingen satte inn si første scoring i OBOS-ligaen da han ga Sandnes Ulf ledelsen 1-0 hjemme mot Fredrikstad onsdag kveld. Da var det gått bare sju minutter av kampen. Aksel måtte kaste inn håndkledet grunnet skade i pausen, da ledet Sandnes Ulf hele 4-0 og de ga seg ikke før det sto 6-1 i målprotokollen.

Det var helt sikkert ekstra godt for Aksel å se ballen gå inn til høyre for keeper; i kampen før - på Brann stadion - hadde nemlig Aksel brendt et straffespark mot hjemmelaget. Det fant sted etter vel en times spill, i en kamp som endte målløs.

Aksel & Co skal ut i en vanskelig bortekamp mot Follo 16. mai. Sandnes Ulf er det eneste laget i OBOS-ligaen som ikke har tapt; de står med tre seire og fem uavgjorte kamper og ligger på 3. plass på tabellen. Sogndal leder med 17 poeng, Hødd er nummer to med 15 og altså Aksel & Co nummer tre med 14 poen; det samme som Follo og Bærum.