- Det er unormalt å vinne så mye i den åttendedelsfinale, sier en fornøyd trener, Odd Børge Hammervold.

- Overlegen er vel et ord som er brukt etter hver kamp til dette laget nå, men vi var mye bedre på alt. Vi slet litt i starten med å sette målsjansene, men etter sju, åtte ni, sjanser løsnet det. Kampen var kjørt til pause, selv om stillinga ikke var mer enn 2-0 eller 3-0, fortsetter han. Knut Håkon Stenerud satte fire av målene, mens Sindre Kavli Hammervold, Bendik Vold Hovde og Keanu De Wit scoret ett hver.

Møter solid lag

Litt over klokka 15 ble det klart at det er Bjørn IL som blir motstanderen kvartfinalekampen som spilles torsdag kveld.

- Det er et lag som har gjort mye bra. Men det har jo også vi. Totalt i turneringen har vi scora 32 mål og sluppet inn to. For oss er det i grunn uinteressant hvem vi møter, avslutter treneren.

Måndalen gutter 13 møtte overmakten

Også Måndalen gutter 13 har spilt åttendedelsfinale torsdag.

- Guttene stod på som bare det, men møtte overmakten i et fantastisk fransk lag. Ifølge franskmennenes trener ga vi dem beste motstand så langt i turneringa. Så gjenstår det å se om de vinner hele turneringa. Det var i hvert fall en opplevelse for guttene å møte topp europeisk nivå for trettenåringer. God læring. Det er ikke hver dag de får møte en motstander som turnerer Europa for å vinne turneringer, skriver lagets trener, Per Atle Lie i en sms til Åndalsnes Avis.

Han legger til at Ludvik Vold Hovde scoret lagets mål, et flott langskudd oppe i hjørnet. Dessverre ble lagets kaptein, Jonas Dahle Voldset skadet etter seks, sju minutter.

- Det svekket oss dessverre noe.