Molde FK skriver følgende i ei pressemelding onsdag ettermiddag:

"Magne er en lokal spiller og har spilt for Molde i nesten hele sin karriere, med et opphold FC København og Vålerenga før han kom tilbake til Molde sommeren 2006.  Molde Fotballklubb vil takke Magne for alt han har bidratt med, han har stått ved klubben i nedturer og vært med på å oppleve de store oppturer. Vi ønsker ham lykke til i Stabæk, sier Tarje Nordstrand Jacobsen.

- Magne har og vil alltid ha en fantastisk posisjon i Molde Fotballklubbs historie.  Denne sesongen har ikke Magne fått den spilletid han ønsker og han velger da å satse videre med Stabæk.  Magne har vært en flott ambassadør for klubben og jeg har opplevd ham som en hundre prosent profesjonell spiller i den tiden jeg har vært her i Molde, samt en sterk posisjon i spillergruppa.  Jeg ønsker ham derfor lykke til og håper at han får den spilletid han søker nå i Stabæk, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud.

-Da er min tid omme i Molde FK for denne gang! Vil takke hele MFK-familien for 15 fantastiske år med oppturer og nedturer! De siste åra har vært et eventyr for alle som er glad i Molde og jeg føler meg privilegert som har fått være med på denne reisen sammen med MFK, Molde by og ikke minst supporterne som jeg har blitt veldig glade i og er stolt over å kalle mine venner! Takk for at jeg har fått lov til å bli voksen sammen med dere! Jeg vil rette en stor takk til Kjell Inge og Bjørn Rune som har gjort det mulig for Molde inkludert meg selv til å bli Norges beste fotballag!! Jeg reiser herifra med bare positive tanker og minner! Takk for meg! Deres alle Magne. (Ref. Magne Hoseth)

Molde Fotballklubb takker Magne for sin innsats for klubben og ønsker ham lykke til i Stabæk!"

 Her kan du se Magne Hoseth lære bort finter på Øran stadion tidligere i sommer.