Tirsdag ble det sendt ut ei pressemelding hvor Vålerenga Fotball og DNB er enige om en ny samarbeidsavtale som gjør DNB til klubbens nye generalsponsor ut 2018.

I pressemeldingen heter det blant annet videre:

"Vålerenga Fotball byttet bank 1.1.2013. DNB kom i fjor inn som en stor samarbeidspartner for klubben. Vålerenga Fotball og DNB har blitt enige om å forlenge samarbeidet ut 2018, og DNB blir klubbens nye generalsponsor.

- Det har tatt tid å få på plass en ny generalsponsor, men vi har hele tiden jobbet målbevisst for å få på plass den riktige samarbeidspartneren for oss, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes i Vålerenga Fotball.

Langsiktig samarbeid

Samtalene mellom Vålerenga Fotball og DNB har pågått denne våren. Avtalen er inngått fra 1. juli 2014 og har en tidsramme på 2,5 + 2 år. Etter 2016 skal partene ta en fot i bakken for å sikre fornyelse og utvikling. Begge parter har en klar intensjon om et langsiktig samarbeid.

- Vi har tegnet en avtale som skal utfordre begge parter til å levere, utfordre begge parter til å prestere og være på tå hev. Vi ønsker å holde fokus på å optimalisere mulighetene i avtalen, og levere over forventningene. Vi både tror og håper at DNB vil være Vålerenga Fotballs generalsponsor i mange år framover, sier Stig-Ove Sandnes.

En spennende avtale for DNB

DNB vil prege brystet på Vålerengas drakt fra og med kampen mot Stabæk, den 29. juli – på Vålerengas 101 årsdag.

- Vålerenga Fotball er en stor og flerkulturell klubb. Med topplag både på herre- og kvinnesiden, med en stor breddeavdeling og et svært godt talentarbeid, så har klubben levert veldig bra på alle områder. Det er først og fremst klubbens entusiasme og det engasjement klubben skaper hos sine tilhengere og i regionen som gjør Vålerenga Fotball så spennende og attraktive for oss, sier Camilla Forberg, Merkevare og sponsorsjef i DNB

- Desto flere kunder vi klarer å skaffe til DNB, desto mer kroner vil Vålerenga Fotball få. Vi ønsker derfor sammen med DNB å dra i gang kampanjen «Vi skifter bank». En fin måte å støtte Vålerenga Fotball på er å bytte bank til DNB, avslutter daglig leder Stig-Ove Sandnes".