Måndalens småguttelag vant 4-1 over Stegaberg i den første kampen i Norway Cup søndag. MIL leda 2-0 ved pause. Alle målene til Måndalen ble scoret av Fredrik Lie.

MIL-guttene spiller mot Herd på Abildsøfeltet mandag ettermiddag.

Vågstranda sitt jentelag  møtte Tinn i første kamp, søndag kveld. Det endte med seier 4-1 til VIL etter ledelse 1-0 ved pause. Nora Vold Hovde scora de to første for Vågstranda, Marte Dahle Voldset de to neste. VIL møter Stjørdals Blink mandag ettermiddag.

Vant 15-0

ÅIFs førstelag i gutter 16 år, sjuer, vant hele 15-0 over Røldal i første kamp, på søndag. De var som resultatet tilsier overlegne i det aller meste. Mandag spiller ÅIF 1 mot Tjøvåg.

ÅIF 2 i samme gutteklasse spilte 4-4 mot Vartdal, de skal møteTrond IL mandag ettermiddag.

Som tidligere omtalt, på nett, har Isfjorden IL valgt å trekke sine to lag fra deltakelse i Norway Cup grunnet terrorfrykt.

Les mer om Norway Cup i tirsdagens papiravis.

Fredrik Lie scora alle fire da Måndalen vant sin første kamp i Norwy Cup. Foto: Privat