Kaptein Aksel Berget Skjølsvik på Sandnes Ulf ble utvist i kampen mot Molde på søndag, men ønsker heller å fokusere på det som var bra og ikke på det negative etter kampen. Men han legger heller ikke skjul på at utvisningen fikk mye å si for utfallet av kampen i Molde.

– Var begge de to gule kortene du fikk for strenge?

– Det sier ekspertene også og det siste ble provosert fram av Tommy Høiland. Jeg vet at han har en dårlig følelse i magen nå, sier Aksel og ber om å bli trodd når han sier at laget står sammen og vil berge plassen til tross for trenersparking og uro i klubben.

Kampen i Molde mener han er typisk. Et lag på toppen har marginene på sin side og et lag på bunn har marginer imot.

– Hva med din egen framtid i Sandnes?

– Jeg forhandler med klubben om kontrakt nå og ønsker å fortsette. Jeg vil gjerne ha ting klart og har egentlig ingen flytteplaner akkurat nå.

– Å rykke ned ødelegger ikke for dine karriereplaner?

– Det handler eventuelt om å bli med ned for så og rykke direkte opp igjen.

– Hvem blir ny trener?

– Vi vet ingen ting, men media vil ha det til at det blir Tom Nordli.

– Hva tenker du om det?

– Det vil jeg ikke kommentere før det er helt avklart.

– Kan et trenerskifte forandre din posisjon i klubben?

– Ja, det er klart. Jeg har jobbet med Asle Andersen i tre og et halvt år og han har gitt meg tillit og en sterk posisjon i klubben. Det er uheldig at jeg nå ha karantene i den første kampen med en ny trener.

– Men uten fornyet kontrakt så blir det flytting og en ny klubb?

– Ja, det blir det vel da. Men jeg har ikke lyst til å flytte så mange ganger. Det handler ikke bare om meg. Vi har en gutt som skal begynne på skolen.

– Blir det en kamp mot nedrykk utover høsten?

– Vi må kjempe hardt for hvert poeng. Men at vi spiller slik vi gjorde mot Molde forteller at vi kan spille jevnt med alle og vinne mot alle. Vi viste mot Molde at vi har et bra lag. Det var stas å spille i Molde med hele storfamilien på tribunene. Men synd at kampen sluttet slik den gjorde både for meg og laget, sier Aksel Berget Skjølsvik.