ÅIFs 4. divisjonslag i fotball møtte Vinstra, også 4. divisjonslag, på deres kunstgrasbane sist helg. ÅIF-herrene skulle gjenvinne selvtilliten og den gode følelsen etter å ha tapt hele 6-2 for Bud i den forrige treningskampen.

ÅIF kom godt fra kampen mot Vinstra; de vant nemlig 3-1 etter ledelse 2-0 ved pause. Markus Hanset Erlandsen og Kim-Levi Wood scora målene for gjestene. Vinstra reduserte rett etter hvilen, men Erlend Venge fastsatte sluttresultatet til 3-1 fem minutter før slutt.

Les mer om kampen på andalsnesif.no

Seriestart

2. påskedag, tidlig på dagen, serieåpner ÅIF når Elnesvågen/Omegn kommer på besøk til kunsgraset på Øran stadion. Da starter kampen om poengene. Og for dem som er i tvil; jo da du rekker denne kampen før turen går til Molde og oppgjøret i Tippeliagen mellom MFK og Sarpsborg.