Arrangement- og medieansvarlig i Molde Fotballklubb, Per Lianes, skriver følgende i ei pressemelding:

Molde FK v/Tor Ole Skullerud og A-laget vil i år besøke følgende steder og klubber:

Onsdag 9.april Eidsvåg  (besøkt)Tirsdag 29.april ÅndalsnesOnsdag 14.mai Vestnes            Onsdag 10.september Molde, Aker Stadion         Onsdag 1.oktober Elnesvågen

MFKs distriktsturne ble gjennomført for første gang i 2009. I løpet av dette året reiste MFKs a-lag og støtteapparat ut til ti forskjellige klubber i distriktet. Her ble det holdt fotballaktivitet for barna i vertsklubbene.  MFK vil fremstå som åpen klubb for alle klubber i vår region og ønsker derfor å bygge relasjoner til alle våre nærområder.  I år vil vi også i år følge opp med fotballaktivitet for barn og ungdom, samt trener seminar for trenere/lagledere i regionen.    I år kommer vi også til å ha treninger på de fleste lokaler plasseringer.   I løpet av besøkene vil rundt 1.200 barn være med på MFKs fotballaktivitet med

MFK-spillerne som instruktører. I år har vi grunnet en travel kalender i forhold til Tippeliga kamper, NM Cup, Europa cup måtte se på antall besøk og har landet på fem. (inkludert Aker Stadion).

- Det er viktig at regjerende Norgesmester kan være med å inspirere og motivere barn/ungdom til å drive på med fotball. Samtidig er det viktig at vi kommer ut for å se på hvordan andre driver sine klubber og at vi er avhengig av hverandre for å lykkes, uttaler Lianes.

Hele Rauma

Spillere i alderen 6-16 år fra Langfjorden FK, Isfjorden IL, Måndalen IL, Innfjorden IL og Vågstranda IL er invitert til Øran stadion denne tirsdag etter middagen. Samt spillere fra Åndalsnes IF som er medarrangør på distriktsturneen når de kommer til Åndalsnes.

De første to timene blir det fotballaktivitet for barna hvor MFKs A-lag stiller som instruktører. Deretter blir det en tim4es trenerseminarmed ledere fra Akerakademiet hvor alle trenere i klubbene i Rauma er inviterte til å delta. Tema her blir i hovedsak arbeid med barne- og ungdomsfotballen.

ÅIF ved leder Levi B. Mikalsen i fotballgruppa ønsker tilbakemelding fra de andre klubbene i Rauma for et anslag over hvor mange spillere som kommer.