Måndalen presset et stresset bortelag gjennom hele kampen. Etter 15 minutter ble Ola Farkvam den første målscorer, etter å ha fått en god løpspasning av Andrew Hudson, som Farkvam satte direkte i mål.

Før halvtimen var spilt, ble det utligning 1-1, som også ble pauseresultatet.

Etter pausen kom de ivrige lagene først på banen, og når også dommertrioen var på plass, ble det igjen fart i kampen.

Martin Stokke ble hjemmelagets neste målscorer, før lagets eldstemann, Roger Moen skåret to mål på under ti minutter.

Mot slutten av kampen ble en bortespiller felt av hjemmelagets keeper Preben Volle, som for øvrig spilte en meget sterk kamp. Straffesparket gikk i stanga og ut.Etter to gule kort til bortelaget, avsluttet hjemmelaget med straffe, der Adrian Voldset satte inn 5–1 målet.

– Godt å få oppleve at vi fikk revansjere våroppgjøret, sa en fornøyd spillende trener, Tommy Nikolaisen, etter kampen, som håper på en større publikumsoppslutning i de kommende hjemmekampene.

– Å få være en trio fører til en bedre kampledelse, fortalte hoveddommer Rolf Erik Pedersen, som karakteriserte kampen som finspilt av begge lag.

Denne gang var det publikum som sviktet der hjemmelaget til slutt vant fortjent 5–1.