- Mye av tiden har gått med til forberedelser og kamper. Men det har også blitt tid til å gjøre mye annet. Jeg og de andre på Måndalen-laget har prøvd å utnytte at det er mye å være med på i forbindelse med Norway Cup. Det har blitt både laserskyting, diskotek og mye annet rart, sa Ludvik og ramset opp mye av det han har tatt del i de siste dagene.

Han og lagkameratene har også vært og badet og tatt pulsen på livet i Oslo sentrum på dag og kveldstid.

- Jeg har kanskje ikke fått tilbrakt så mye tid på Ekebergsletta som ønskelig. Der skjer det noe hele tiden. Både i form av at det er interessante og spennende kamper, og ikke minst med tanke på at det er mange forskjellige aktiviteter, sa Ludvik til Åndalsnes Avis.

Den hurtige teknikeren smilte lurt da lokalavisas frilanser ville vite om han under hovedstadsoppholdet har sett noe på jentene. Han innrømte litt motvillig at de unge måndalingene har gjort det.

Slet med ryggen

Vold H ovde har fått mye spilletid på et Måndalen-lag hvor det er flere lette og raske spillere som har en herlig guts og lagmoral. Det førte til at det var mye å glede seg over i Norway Cup.

Guttene har også gjort det bra i den hjemlige serien. Ludvik og de andre møtte en del lag som hadde store og robuste spillere. De beviste da at det ikke alltid er lengden og antall kilo på hvem som går seirende ut av den type kamper. Selv om banene på Ekeberg er trange.

-Jeg føler ikke at jeg har klart å prestere så bra som ønskelig og jeg gjør i mine beste stunder. Det har nok litt sammenheng med at jeg har slitt med ryggen den siste tiden, sa den kommende ungdomsskoleeleven som var klar for en ny behandling da vi pratet med han.

Ludvik håper Måndalen-ledelsen lar han og de andre som spiller fotball i de yngre årsklassene få være med på flere Norway Cup-turneringer de neste årene. Det er, som han uttalte, "den beste sommerferien". Voll Hovde har vært der med eldre søsken tidligere og vet derfor hva han prater om.