Jentene på førstelaget til ÅIF/IIL J14 endte til slutt som nummer to i sin gruppe, og er videre til a-sluttspill på Norway Cup. To knusende seire og ett tap ga jentene seks poeng totalt, og ble kun slått av gruppevinner Blindheim IL. I 16-delsfinalen onsdag formiddag møter de Syril IL.

Andrelaget står desverre uten mål etter de innledende kampene, og er klare for B-sluttspill etter tre tap. Alle lag på Norway Cup spiller minst en sluttspillkamp.

Klare for 32-delsfinaler

Både Isfjorden IL G14 og Måndalen IL G14 kom seg til A-sluttspill allerede etter to spilte innledningskamper.

Isfjorden endte som gruppe-toer med totalt seks poeng, etter tap i den siste innledningskampen mot Sandane.

- Vi hadde en liten kollaps i 2. omgang som gjorde at vi ga oss en trygg 3-1 ledelse, forteller trener Kim Hugo Nyheim, som legger til at de likevel er fornøyde medå ha kommet videre.

Sandane vant gruppa. Isfjorden spiller sin første a-sluttspillskamp, 32-dels finale, i formiddag mot Ullern Hvit.

Måndalen IL håpte lenge å vinne sin gruppe, og dermed vinne den første sluttspillkampen på walkover. Men til slutt endte også de som nummer to i sin gruppe. Den siste innledningskampen mot Lørenskog IF 2 tapte Måndalen 1-5.

I formiddag spiller Måndalen den sin første sluttspillkamp, og møter Herd Blå 1.

G16 i B-finaler

Åndalsnes IF har to G16 lag med på Norway Cup. Førstelaget endte til slutt i b-sluttspillet, til tross for at de knuste Ulvik 14-1 i den siste innledende kampen. Tre poeng var likevel ikke nok til å bli med til a-sluttspillet.

Også andrelaget må forberede seg på b-sluttspill. En seier, et tap og en uavgjortkamp i innledningen holdt ikke lenger dnene gangen.