Guttelaget fra Isfjorden fikk mandag nesten sjokk under Norway Cup. De møtte et lag fra Sør-Korea og fikk en veldig spesiell fotballopplevelse.

– Heldigvis hadde vi en oppegående dommer. Hadde vi ikke hatt det, kunne det ha gått riktig ille. Jeg var redd spillerne skulle få alvorlige skader, forteller Kim Hugo og legger til at i løpet av første omgang fikk Isfjorden rundt 40 frispark og motstanderne fikk to spillere utvist.

– Grisespillet var også i kombinasjon med en trener som kjeftet og hausa opp på sidelinja. Det ble heldigvis bedre i andre omgang, men jeg tror også at dommeren var glad når kampen var over, forteller Kim Hugo dagen derpå i Oslo.

Les også: Isfjorden IL videre til A-sluttspillet

Han forteller videre at han nå er opptatt av at spillerne skal legge denne skrekkopplevelsen bak seg og se fram til neste kamp som er mot Sandane tirsdag ettermiddag.

– Jeg kommer til å sende en rapport på dette laget når jeg kommer heim. Men først skal jeg snakke med trenerne til Sandane som også har møtt dette laget. Vi hadde en skremmende opplevelse og etter min mening så skulle for eksempel kapteinen ikke vært på banen i det hele tatt. Spillerne våre visste at de ville bli klippet ned om de hadde klart å passere en motspiller. Dette var ikke fotball, sier Kim Hugo Nyheim.

– Var det mangel på ferdigheter eller andre grunnet til at de spilte slik de gjorde?

– Vanskelig å si. Men kanskje var det et lag som var hentet hit på sponsormidler av sosiale grunner. Jeg vet ikke, avslutter Kim Hugo Nyheim.