Molde FK melder følgende i ei pressemelding onsdag 1. juli:

"Etter de siste ukers og dagers medieoppslag og spekulasjoner om Tor Ole Skulleruds fremtid i Molde Fotballklubb, har det vært viktig for begge parter med en rask avklaring rundt dette.

I midten av juni, etter noen dager fri med familien, informerte Tor Ole klubben om hans ønske om å bli løst fra opsjonen i kontrakten om et tredje år av familiære hensyn. Tor Ole har etter en tids overveielse selv ønsket å avslutte som Molde trener etter sesongen 2015. Molde Fotballklubb respekterer Tor Ole sitt valg og har imøtekommet hans ønske.

Tor Ole har gjort en meget god jobb i Molde Fotballklubb, med historisk seriemesterskap og cupmesterskap i 2014 – The Double - og poengrekord i Tippeligaen.  Trenerteamet denne vårsesongen gjør fortsatt en meget jobb for klubben. Med Tor Ole som trener har Molde FK fortsatt å utvikle seg i den retning klubben har ønsket. Dette arbeidet blir det viktig for klubben å videreføre når vi nå skal ansette ny trener.

Samtidig som klubben har fullt fokus på sesongen 2015, vil arbeidet med å ansette ny trener nå starte sier adm.dir Tarje N. Jacobsen".