Samtlige løpere hadde ei flott helg med avslutninga søndag av langrennssesongen i Møre og Romsdal Skikrets.

Valldal IL leverte et flott arrangement-  tross  lite snø og skikkelig påskeføre, fikk de til flotte løyper. Her gikk de yngste, opptil 12 år, vanlig fristilrenn med fellesstart ,mens Vilde og Isak i de eldste klassene gikk duathlon (skibytte).

Her var det stor konkurranse, iherdig innsats og mange spennende dueller på oppløpet. Vilde gikk inn til 2.beste tid blant alle jentene, kun slått av Guro Myrset i J16 fra M.O.I med 0,6.

J15 og J16 startet sammen og det ble en spennende duell mellom Vilde og Guro på oppløpet. Yngstemann Pedersen gikk og et knalløp og kontrollerte seieren inn mot mål. Ola Lange gikk også til spurt på sitt løp, men måtte gi tapt for Torstein Gjerdrem Lund fra Vinne skilag.

I J 11 gikk Eline Mathea Myren, med besteforeldre i Innfjorden, inn til en flott 2.pl. Agnes Storholt Mittet gikk sitt første fristilsrenn, og gleder seg allerede til flere løp i kretsen.

På lørdag gikk rennet på Stavsengfjellet i Stordal. I skikkelig “blautføre” ble det gått klassisk for alle klasser. Her ble det klasseseire til Ola Lange G10, Ingeborg S. Hole J9, Iver S. Hole i  G12, Vilde Roysdatter Lange i J15 og Isak S.Pedersen i M18.   – Fredrik S. Pedersen tok 2.pl og Lukas Våge 4.pl. i G12.

Sammenlagt  i kretscupen (fra 13 år) -  vant Vilde Roysdatter Lange klassen J15 og Isak Stiansson Pedersen M18.