Mandag ettermiddag skrever Fedrelandsvennen at Emil er klar for Start. Les saken på fvn.no

Imponerte

Han prøvespilte og var like godt banens beste i en treningskamp borte mot Viking. Emil Dahle (25) har slitt med tillit og dermed spilletid for Stabæk i Tippeligaen. Han har knapt nok fått sjansen i treningskampene til klubben etter at han foran 2014-sesongen kom til Bærumsklubben fra Hamarkameratene.

Søndag prøvespilte han for Start fra Kristiansand, bort mot Viking, i Stavanger. Og han takket for tilliten fra Mons Ivar Mjelde og hjelpetrener Odd Berg (som kjente til Emils kvaliteter fra tida i Molde FK).

Se bare her hva regionavisa Fedrelandsvennen blant annet skrev om Emil etter kampen:

"- Dette var veldig gøy, jeg er positiv til å komme til Start, sier Emil Dahle til Fædrelandsvennen etter at Start tapte 0-1 mot Viking i generalprøven før eliteseriestart.- Han klarte seg meget, meget bra. Det beste er at vi har mulighet til å hente ham, sa Mjelde til Fædrelandsvennen i pausen.

Mjelde var enda tydeligere etter kampen: - Det er vanskelig å komme inn som prøvespiller, men det han gjorde i dag var imponerende rett og slett. Jeg kommer til å innstille på at vi henter ham på lån fra Stabæk, sier Mjelde.

Økonomien i en mulig avtale er Start allerede enig med Stabæk om. - Det er opp til Start og Emil, sier sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen til Fædrelandsvennen".