Markus Brudeseth er fra Måndalen. Men han spiller for ÅIF. Det fikk sambygdingene hans merke på lørdag. Han scora nemlig to for ÅIF da Måndalen ble sendt hjem med tap 2-4 fra kunstgresset og i skjella på Øran lørdag.

ÅIF vant oppgjøret 4-2 etter at det var målløst før hvilen. Kristoffer Nikolaisen ble også tomålsscorer, han scora begge for de hvitkledde gjestene. Markus Hanset Erlandsen og Sindre Ramskeid, to isfjordinger, scora de to andre for ÅIF.

Nettstedet andalsneif.no skrev blant annet følgende etter kampen:

"Hjemmelaget hadde god kontroll på gjestene, og Måndalen fikk ingen målsjanser i løpet av de første 45 minuttene. Ikke det at ÅIF hadde så mange heller, kun en sjanse på slutten av omgangen.Som forrige treningskamp var ÅIF best etter pausen. Laget våget seg høyere opp på banen og ballen gikk mer i lengderetningen. Og bare åtte minutter etter sidebytte scoret Markus Brudeset kampens første mål.Navnebror, Markus Erlandsen, satte inn 2-0 etter 76 minutter, før Måndalen reduserte til 2-1 ved Kristoffer Nikolaisen bare sekunder etter avsparket.ÅIF gikk opp i 3-1 ved Sindre Ramskeid i det 82. minutt, før Markus Brudeset satte inn sitt andre for dagen til 4-1 minuttet før full tid.Måndalen reduserte til 4-2 ved to-målsscorer Kristoffer Nikolaisen, også denne gangen omtrent rett fra avspark.ÅIF spilte seg til mange gode sjanser i andreomgangen og seieren var fortjent".