Etter å ha fulgt kampene mot Tyrkia og USA fra sidelinja var det endelig klart for Leo's debut på det norske guttelandslaget i fotball, Gutter 16 år, under turneringa i Tyrkia denne uka.

Leo spilte høyre midtstopper i onsdagens kamp mot Romania. Norge tapte kampen 2-0 etter at de hadde spilt 1-1 mot vertslandet Tyrkia mandag og seier 2-0 over USA på tirsdag.

- Litt slitne

- Det var tett og jevnt i begynnelsen, men vi så litt slitne ut i dag og hadde mindre fart og trøkk i beina enn i de to første kampene, sier landslagstrener Gunnar Halle til fotball.no.

- Vi stilte med en litt redusert tropp i dag i og med at Arne Holter var skadet og Tord Johnsen Salte måtte stå over på grunn av det røde kortet han fikk mot USA. Vi hadde bare fire utespillere på benken og brukte alle etter at vi fikk noen nye skader i løpet av kampen.

Tidligere i uka har Norge vært svært solide defensivt.

- Romania skapte ikke så mange sjanser, men vi var ikke like strukturerte defensivt som vi har vært tidligere i uka. Vi slapp inn to litt for enkle mål blant annet fordi slapp spillere og ikke fulgte løp, forteller treneren.

- Vi hadde noen brukbare muligheter til å score selv, men alt i alt var dette en liten nedtur i forhold til det vi har prestert tidligere i turneringen.

Leo Skiri spilte hele kampen for Norge som fire bytter i løpet av oppgjøret mot Romania.

Les mer om kampen og G16-landslaget på fotball.no