I håndballens 4. divisjjon serieåpna ÅIF borte mot Haram i slutten av september. Der ble det tap 25-17.

På lørdag kom Kristiansund på besøk til Raumahallen. I den kampen var det aldri tvil om hvor seieren ville havne. ÅIF var det klart beste laget gjennom hele kampen. De ledet 17-8 ved pause og det fortsatte i 2. omgang.

Lystavla foran nesten 100 tilskuere i Raumahallen viste 36-24 til hjemmelaget. Hele 60 mål ble scora på de 60 minuttene som en seniorkamp varer. Ett mål per minutt i gjennomsnitt med andre ord.

Sivert Hole ble toppscorer med åtte fulltreffere, mens William Lysgård tegna seg for seks mål. De to var også ÅIFs beste i kampen. Men det var også en del av de yngre spillere som tok ansvar og viste seg fram i denne kampen. Blant annet scora Jonas Haugen (født i 997) fem ganger.

Det er kun spilt tre kamper i divisjonen. Ørsta/Volda slo Haram 26-25. De andre lagene er Aksla og Elnesvågen/Miolde 2. 4. divisjonsavdelinga telle rmed andre ord seks lag. ÅIFs spiller sin neste kampe 28. oktober, borte mot Aksla.