Mittetdalingen Emil Dahle har ikke fått mange mulighetene for Stabæk sitt lag i Tippeligaen. Men for klubbens andrelag har han markert seg. Seinest i lørdagens hjemmekamp mot Fyllingsdalen ble det to nettkjenninger på Emil.

Bortelaget tok ledelsen både 1–0 og 2–0 før Emil reduserte til 1–2 etter 32 minutt. Birger Solberg Melling utliknet for heimelaga før pause, mens Emil ga Stabæk 2 ledelsen 3–2 etter 51 minutt. Stabæk vant kampen 4–3 og er sikret fornyet kontrakt i 2. divisjon.

Ett annet lag som ikke er sikret kontrakt er Amund Skiri og Herd IL. Laget som Amund er spillende trener for har nå to seire på rappen, sist borte mot Rosenborg 2. To serierunder gjenstår og Amund & Co har muligheten til å berge plassen.