Serieåpninga i håndball i Isfjordshallen ble en jevnspilt kamp, med få scoringer.

Særlig var første omgang preget av mange avbrutte angrep, og bomskudd. Isfjorden lå under 4-5 mot motstander Godøy til pause.

I pausen så det ut til at heimelaget hadde fått en oppskrift som fungerte. Isfjorden gikk forbi og ledet med fire mål 16 minutt før slutt.

Men- som det ofte gjør i håndball - det snudde. Godøy spiste innpå og vant til slutt 14-16.

Tiril Høgset skyter etter en kontring, men rett på keeper. Foto: Anders A. Hagen

- Jeg tar det på min kappe. Jeg gjorde noen bytter i andre omgang som var litt naive. Det ble litt for mange urutinerte spillere på bana samtidig, sa trener Tor Erling Vik.

Han var likevel svært fornøyd med laget - særlig forsvarsspillet og keeperen - som han ga karakteren Meget pluss.

- Men det ble mye bomskudd i angrep?

- Ja, hadde vi bare scora på halvparten av de gangene vi var alene med keeper, så hadde vi vunnet. Ellers lå vi på ingen måte under spillemessig, konstaterte Vik.

Une Hanekamhaug deler toppscorertittelen med Sissel Kamsvåg. De scoret 4 mål hver. Foto: Anders A. Hagen

- Du tror Godøy er kandidat til tabelltoppen?

- Ja.

- Og hva er Isfjorden da?

- Vi må vel satse på øvre halvdel av tabellen etter dette.

Toppscorere ble Sissel Kamsvåg og Une Hanekamhaug, som satte inn 4 mål hver. Ellers satte Vivian Kamsvåg (1), Tiril Høgset (1), Charlotte Holm (1), Kristin Dahle (2) og Cecilie B. Runde (1) seg på scoringslista.

Se noen av scoringene - og noen av bommene - på videosnutten.