- Et skup for oss! En fantastisk nyhet for ÅIF. Han har så mye kompetanse på så mange områder, at det er helt utrolig at han har lyst til dette, sier Nyheim.

Han kaller det et skudd i blinde da han ringte Fostervold, som svarte med å skryte av ÅIF og satsinga deres, og si ja til forespørselen.

- Dette er min tredje sesong. Det å krydre med noe nytt gir ny energi og ny inspirasjon. Det tror jeg er veldig viktig for dem som er i ÅIF. Og at de unggutenne kan bli trent av en som vet hva som skal til for å bli blant de aller beste, det er jo en som har spilt i Champions League – det bør guttene suge til seg, sier Nyheim.

Han mener Fostervold har pedagosisk kompetanse, en ekstrem kompetanse som fysisik trener og med fotball, og at han kan bidra med fysisk trening og med hurtighet.

- Dette er fantastisk for ÅIF. Og det er utviklende å få lov som 19-åring å spille ved siden av en som har spilt i Champions League.

- Dette er ikke å satse på de eldste, men på de ungste. Å ha med Aksel og Knut Anders er utviklingsfremmende for de yngste guttene. Det er det samme som vi gjorde i fjor da Per Magne Misund spilte for oss i fjor. Det var utviklende for forsvaret vårt, sier Nyheim.